Okul Aile Birliği Toplantısı Alınan Kararlar..

MADEN ANAOKULU

2020/2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI ALINAN KARARLAR

ALINAN KARARLAR

1. 1.      Yönetim Kuruluna aşağıda belirtilen üyeler seçilmiştir.

SN

ASİL ÜYELER

(Veli)

YEDEK ÜYELER

(Veli)

Aygül YAVUZ

Bahar ŞİMŞEK

Hatice TOLAN

Sevilay SEKMEN

İpek BAKIR

İrfan BEKTAŞ

Gökhan AVCI

Saniye ÇAĞANA

Savaş SEVİNÇ

Erhan TÜRKEL

Denetim Kuruluna aşağıda belirtilen üyeler seçilmiştir.

SN

ASİL ÜYELER

YEDEK ÜYELER

Kenan ÇİÇEN

Murat DOĞAN

(Veli )

Şüheda KARAKAYA

Elif KAPLAN

(Öğretmen)

Cemile ŞEN

Ayşe ULUS

(Öğretmen)

1. 2.      Okul ihtiyaçlarının karşılanmasında Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu yetkilendirilmiştir.
  2. 3.      Okulda düzenlenen sosyal-kültürel etkinliklerin artırılmasına karar verilmiştir.
  3. 4.      Alınan kararların okul web sitesinde yayınlanarak tüm velilere duyurulmasına karar verilmiştir.
  1. Okul Aile Birliği Başkanı Ferhat DOĞAN, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Veli SEVİNÇ, Okul Aile Birliği Muhasip Üye Zülfiye GÜNAL seçilmiştir.
  2.  Okul Aile Birliğine nakdi yarımların Ziraat Bankası'na yapılmasına, aynı yardımların ise Okul Aile Birliği Başkanlığı ve Okul idaresi ile iletişime geçilerek yapılmasına,
  3. Yönetim Kurulunun ilk toplantısında iş bölümün yapılarak okulumuzun öncelikli ihtiyaçlarının sıralaya koyulmasına,
  4. Sıraya koyulan ihtiyaçların temini için gerekli kişi, kurum ve kuruluşlarla iletişim geçilmesine,
  5. Yönetim kurulu toplantılarının dışında da okul idaresi ile sürekli iletişimde olunmasına, oy birliği ile karar verildi.

11/11/2020

Betül KAVAK